Black Mirror: Με δυνατά ονόματα στο cast για την 6η σεζόν

Τον περασμένο Μάιο είχαμε τις πρώτες ενδείξεις για την παραγωγή της 6ης σεζόν του Black Mirror και τώρα μαθαίνουμε ορισμένα από τα αρκετά δυνατά ονόματα που θα συμμετέχουν στα νέα επεισόδια της δυστοπικής sci-fi σειράς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variery, στο cast συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Aaron Paul (Breaking Bad, Westworld), Zazie Beetz (Atlanta, Joker), Paapa Essiedu (Gangs of London, Lazarus Project), Josh Hartnett (Black Hawk Down, Oppenheimer), Kate Mara (House of Cards), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Clara Rugaard (The Rising), Auden Thornton (This Is Us) και Anjana Vasan (We Are Lady Parts).

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, το Variety αναφέρει ότι η 6η σεζόν του Black Mirror θα περιλαμβάνει περισσότερα από 3 επεισόδια, άρα θα είναι μεγαλύτερη από την 5η σεζόν που προβλήθηκε το 2019. Άλλωστε σε αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν, η κατάσταση σε όλο τον κόσμο έγινε ακόμα πιο περίεργη και σίγουρα ο δημιουργός Charlie Brooker θα έχει αρκετό υλικό για να δουλέψει τις ιδέες του.

Αναμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες τις ανακοινώσεις για την έναρξη της παραγωγής και την ημερομηνία προβολής.

[via]

Loading