Blade Runner 2099: Ανακοινώθηκε επίσημα η live-action τηλεοπτική σειρά - sequel των ταινιών

Η Amazon Studios ανακοίνωσε επίσημα το Blade Runner 2099, μια νέα live-action τηλεοπτική σειρά που θα αποτελέσει το sequel των ταινιών Blade Runner (1982) και Blade Runner 2049 (2017). Ουσιαστικά είναι η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία, καθώς οι πληροφορίες για τη σειρά είχαν αρχίσει να έρχονται στην δημοσιότητα από πέρυσι το Νοέμβριο, όταν ο Ridley Scott είχε δηλώσει πως εργάζεται επάνω σε 10 επεισόδια στημένα στον κόσμο του Blade Runner.

Η ανακοίνωση της Amazon δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και το χρονοδιάγραμμα, αλλά τοποθετήθηκαν για το project οι Andrew Kosove και Broderick Johnson, συνιδρυτές και co-CEOs της Alcon Entertainment που ανέλαβαν την παραγωγή.

Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι για την επέκταση του κόσμου του Blade Runner σε νέους ορίζοντες με μια πρωτοποριακή υπόθεση που γράφει η Luisa Silka (Shining Girls, Halo). Αντιλαμβανόμαστε ότι οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και ευελπιστούμε πως θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε για να εντυπωσιάσουμε το κοινό με την επόμενη γενιά Blade Runner.

Όσοι θα θέλατε να μάθετε τι συνέβη στην χρονική περίοδο μεταξύ των ταινιών Blade Runner και Blade Runner 2049, μπορείτε να παρακολουθήσετε την CG anime παραγωγή Blade Runner: Black Lotus που προβάλλεται από πέρυσι στις υπηρεσίες Adult Swim και Crunchyroll.

[via]

Loading