Blair Witch και Ghostbusters Remastered δωρεάν στο Epic Games Store

Το Epic Games Store συνεχίζει να κινείται σε ρυθμούς Halloween με δύο ακόμη δυνατούς τίτλους που είναι διαθέσιμοι εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες, αρκεί να τους προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους έως και τις 5 Νοεμβρίου 2020.

Ξεχωρίζει ιδιαίτερα το Blair Witch της Bloober Team, το ψυχολογικό θρίλερ επιβίωσης που μεταφέρει την υπόθεση δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας - φαινόμενο The Blair Witch Project. Ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται στο δάσος Black Hills κοντά στο Burkittsville (Maryland). Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Ellis, πρώην αστυνομικός με προβληματικό παρελθόν που συμμετέχει στις έρευνες. Στην αρχή η έρευνα εξελίσσεται με τον κλασικό τρόπο, αλλά πολύ σύντομα καταλήγει σε έναν ατελείωτο εφιάλτη, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου και μια μυστηριώδη σκοτεινή δύναμη που στοιχειώνει το δάσος…


Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας είναι το Ghostbusters: The Video Game Remastered, ένα action-adventure σε τρίτο πρόσωπο με υπόθεση που εκτυλίσσεται δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας Ghostbusters II.

Ghostbusters: The Video Game Remastered - [Epic Games Store Link]

Blair Witch - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading