Blair Witch: Το πολύ δυνατό horror game έρχεται και στο PS4

Μία από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στην κατηγορία των horror games μας ήρθε τη φετινή χρονιά από τη Bloober Team. Ο λόγος για το Blair Witch, το οποίο κυκλοφόρησε τονπ περασμένο Αύγουστο για Windows PC και Xbox One, ενώ τώρα μαθαίνουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας για το PlayStation 4.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Blair Witch θα είναι διαθέσιμο για το PS4 από τις 3 Δεκεμβρίου 2019 σε τιμή €29.90, ενώ επιβεβαίωσε και την κυκλοφορία του DLC με ονομασία Good Boy Pack, το οποίο περιλαμβάνει νέα skins για το σκυλί του πρωταγωνιστή Ellis, νέα animations, wallpapers και mini games.

Στην υπόθεση του Blair Witch μεταφερόμαστε στο 1996. Ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται στο δάσος Black Hills κοντά στο Burkittsville (Maryland). Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Ellis, ένας πρώην αστυνομικός με προβληματικό παρελθόν που συμμετέχει στις έρευνες. Στην αρχή η έρευνα εξελίσσεται με τον κλασικό τρόπο, αλλά πολύ σύντομα καταλήγει σε έναν ατελείωτο εφιάλτη, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τους φόβους σου και μια μυστηριώδη σκοτεινή δύναμη που στοιχειώνει το δάσος…
Loading