Blonde: Πρώτο teaser trailer για την ταινία με θέμα την ζωή της Marilyn Monroe

Το αστέρι της Κουβανής Ana de Armas συνεχίζει να λάμπει, καθώς μετά τις συμμετοχές της στα No Time to Die, John Wick και Knives Out, η ηθοποιός μπαίνει στα παπούτσια της πιο διάσημης, ίσως, σταρ που έβγαλε ποτέ το Hollywood. Στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο Blonde, η Ana de Armas ενσαρκώνει την Marilyn Monroe και μπορούμε σήμερα να παρακολουθήσουμε το πρώτο επίσημο teaser trailer.

Όπως αναφέρει η Netflix στην επίσημη περιγραφή:

Από τον σκηνοθέτη Andrew Dominik, βασισμένο στο best seller μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates, το Blonde τολμά να ρίξει μια διαφορετική ματιά στην πολύπλοκη ζωή της Marilyn Monroe. Η ταινία θολώνει της γραμμές μεταξύ πραγματικού και φανταστικού για να εξερευνήσει με έναν καλλιτεχνικό τρόπο την ένταση και τις διαφορές μεταξύ της δημόσιας και της ιδιωτικής ζωής της.

Στο Blonde πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Adrien Brody στον ρόλο του Arthur Miller, ο Bobby Canavale ως Joe DiMaggio, η Julianne Nicholson ως Gladys Pearl Baker, ο Caspar Philipson ως John F. Kennedy, ο Toby Huss ως Alan “Whitey” Snyder και η Lily Fisher ως η νεαρή Norma Jeane Mortensen στα χρόνια δηλαδή πριν γίνει η Marilyn Monroe.

Το Blonde θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ίσως γίνει ένα σύντομο πέρασμα του από τους κινηματογράφους προκειμένου να έχει το δικαίωμα να διαγωνιστεί στα βραβεία Όσκαρ του 2023.

Loading