BlueStacks X: Παίξε δωρεάν Android games από τον web browser!

Η BlueStacks έχει χτίσει το όνομα της τα τελευταία χρόνια χάριν στον εξαιρετικό emulator για Android εφαρμογές, ωστόσο, το γεγονός ότι υποστηρίζεται μόνο από υπολογιστές Windows και η επικείμενη native υποστήριξη για Android εφαρμογές από το λειτουργικό σύστημα Windows 11 οδήγησαν την εταιρεία σε νέους δρόμους.

Συγκεκριμένα, η BlueStacks αποφάσισε να λανσάρει την πρώτη cloud υπηρεσία για mobile εφαρμογές, η οποία ονομάζεται BlueStacks X και είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσα από web browser σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Windows, Mac, Android, iOS, Chrome OS, Raspberry Pi και ορισμένες smart TVs).

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη διεύθυνση x.bluestacks.com, να πραγματοποιήσετε login (το πιο εύκολο με Google λογαριασμό) και να επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε απευθείας μέσα από τον web browser! Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα περισσότερα από 200 Android games, επομένως, δεν θα βρείτε τα πάντα, αλλά υποθέτουμε πως μελλοντικά θα προστεθούν ακόμη περισσότερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading