Bosch FreshUp: Η τεχνολογία στην υπηρεσία της….φρεσκάδας!


Είναι πολύ συνηθισμένο και αρκετά λογικό ως έναν βαθμό στην εποχή μας να έχουμε συνδέσει την έννοια της Τεχνολογίας με τα smartphones, tablets, laptops, τηλεοράσεις και συσκευές IoT (π.χ. θερμοστάτες, αισθητήρες smart home, IP κάμερες κλπ.). Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως η πρόοδος της Τεχνολογίας δεν έχει αγγίξει και άλλους σημαντικούς τομείς που ενδεχομένως δεν τους αντιλαμβανόμαστε τόσο άμεσα στην καθημερινότητα μας.

Ένας από αυτούς τους «εναλλακτικούς» τομείς είναι και αυτός της περιποίησης των ρούχων, αλλά δεν χρειάζεται να πάει το μυαλό σας σε κάποιο πλυντήριο/στεγνωτήριο ή κάποια έξυπνη λειτουργία μιας μεγάλης οικιακής ή επαγγελματικής συσκευής. Η Bosch έκανε το θαύμα της για να δημιουργήσει ένα πραγματικά καινοτόμο και χρήσιμο φορητό gadget που δίνει την λύση σε ένα καίριο πρόβλημα της καθημερινότητας του σύγχρονου πολυάσχολου καταναλωτή: το γρήγορο και αποτελεσματικό φρεσκάρισμα των ρούχων του!

bosch-freshup-5.jpg

Ο λόγος για το Bosch FreshUp, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο και στην χώρα μας μόνο στα καταστήματα Κωτσόβολος!

Σε κανέναν σύγχρονο καταναλωτή δεν είναι άγνωστο το σενάριο να φορά για πολλές ώρες συνεχόμενα τα ίδια ρούχα και να μην έχει τον χρόνο να επιστρέψει στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο για φρεσκαριστεί πριν από ένα σημαντικό επαγγελματικό δείπνο ή από κάτι έκτακτο της τελευταίας στιγμής. Μπορεί όλες αυτές οι ώρες να πέρασαν ήρεμα, καθαρά και…ατσαλάκωτα, αλλά η Φύση είναι αμείλικτη και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν ποτίστηκαν τα ρούχα σου από τον καπνό των συναδέλφων, τον ιδρώτα σου, τα αρώματα της κουζίνας, την κλεισούρα του γραφείου και άλλους παράγοντες που δεν είναι στο χέρι σου. Η λύση του αποσμητικού και του αρώματος μπορεί να μασκαρέψει το πρόβλημα για λίγο, αλλά αρκετές φορές αυτό το πασάλειμμα φέρνει ακόμη χειρότερα αποτελέσματα.

bosch-freshup-9.jpg


Με το Bosch FreshUp παύεις να ανησυχείς για τέτοια θέματα και είσαι πάντοτε έτοιμος για κάθε πρό(σ)κληση. Πρόκειται για ένα υψηλής τεχνολογίας φορητό gadget που με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας Bosch Plasma αφαιρεί ταχύτατα και αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές από τα υφάσματα χωρίς την προσθήκη χημικών, απορρυπαντικών ή νερού. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ενεργοποιήσει την συσκευή και να την περάσει απαλά, επάνω από τα ρούχα του για να τα φρεσκάρει, οπουδήποτε και αν βρίσκεται.

Το μέγεθος του Bosch FreshUp είναι αντίστοιχο με αυτό μιας συνηθισμένης θήκης γυαλιών (160 x 65 x 37mm) και ζυγίζει μόλις 200gr, επομένως, μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου με άνεση μέσα σε μια τσάντα ή σακίδιο ή ακόμα και στην τσέπη του παλτού, τον χειμώνα. Η αυτονομία του φτάνει τα 60 λεπτά με μία φόρτιση, χρόνος αρκετός για να καλύψεις πλήρως όλα τα ρούχα που φοράς στην δεδομένη περίσταση, ενώ φορτίζει μέσω υποδοχής USB για να μην κουβαλάς έξτρα καλώδια και φορτιστές μαζί σου.

bosch-freshup-1.jpg

Μέσω αρχής της Φυσικής, η τεχνολογία Plasma της Bosch διασπά τα μόρια των οσμών, τα αποδομεί και έτσι η οσμή παύει να υφίσταται. Ταυτόχρονα εξουδετερώνει αποτελεσματικά βακτήρια και ιούς, έως και 99,9% βελτιώνοντας την υγιεινή τους. Το σημαντικό είναι ότι δεν κρύβει αυτά τα σωματίδια των δυσάρεστων οσμών, αλλά τα εξαφανίζει πλήρως ακόμα και όταν πρόκειται για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπως ο ιδρώτας που έχει στεγνώσει.

Η λειτουργία είναι εξαιρετικά απλή, μιας και το FreshUp ενεργοποιείται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο και μάλιστα δείχνει στον χρήστη ότι κάνει σωστά την δουλειά εμφανίζοντας ένα μωβ χρώμα. Είναι εντυπωσιακά εύχρηστο και ασφαλές για να το χρησιμοποιείς ακόμα και όταν φοράς τα ρούχα σου ή όταν τα τοποθετείς επάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια. Καλό θα είναι να δίνεται προσοχή στις τσακίσεις των ρούχων προκειμένου να υπάρχει πάντα επαφή της συσκευής με το ύφασμα, καθώς και να αποφεύγεται η επαφή με σκληρά κουμπιά ή αιχμηρές επιφάνειες (π.χ. φερμουάρ) για να μην γδαρθεί η επιφάνεια παραγωγής πλάσματος. Επίσης, η εταιρεία προτείνει πέρασμα από την εσωτερική και εξωτερική πλευρά του ρούχου αν πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αρκεί μόνο να είναι στεγνό.

bosch-freshup-2.jpg

Αφήνουμε στο παρελθόν, λοιπόν, τις άβολες στιγμές που προκαλούν οι έκτακτες περιστάσεις της καθημερινότητας. Το FreshUp, όμως, δεν προορίζεται μόνο για τέτοια χρήση. Είναι μια εξαιρετική λύση για να αντιμετωπίσουμε πολύ συνηθισμένα φαινόμενα και εντός του σπιτιού, όπως οι οσμές κατά την διάρκεια του μαγειρέματος, η…προσωπικότητα που αφήνουν τα κατοικίδια μας στα έπιπλα και τα ρούχα μας, η φροντίδα των ευαίσθητων υφασμάτων, μέχρι και το υγιεινό καθάρισμα των λούτρινων παιχνιδιών στο παιδικό δωμάτιο!

Το FreshUp μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλους τους τύπους υφάσματος όπως βαμβακερά, μάλλινα, πολυεστέρα, κασμίρι, λινό, μετάξι, όλα δηλαδή όσα αναπνέουν, αρκεί μόνο να είναι στεγνά, αφαιρώντας πλήρως τις οσμές, και απομακρύνοντας αποτελεσματικά και τους ιούς και τα βακτήρια σε ποσοστό 99,9%.

bosch-freshup-6.jpg

Το Bosch FreshUp ήρθε για να σας γλιτώσει από δυσάρεστες καταστάσεις, να προστατεύσει τα ρούχα σας από τα πολλά άσκοπα απορρυπαντικά και χημικά, και να βελτιώσει την υγιεινή του χώρου σας με την προηγμένη τεχνολογία Bosch Plasma! Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!


Loading