Breaking Bad: Η ταινία - sequel της σειράς θα προβληθεί πρώτα από το Netflix

Οι φανατικοί φίλοι της σειράς Breaking Bad έχετε βρει "αποκούμπι" στο εξαιρετικό spin-off Better Call Saul, αλλά σιγά σιγά θα πρέπει να προετοιμάζεστε ψυχολογικά για μια ταινία - συνέχεια στα γεγονότα της 5ης και τελευταίας σεζόν που βγήκε στον αέρα το 2013.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας του δικτύου AMC με την υπηρεσία Netflix, ο δημιουργός της σειράς, Vince Gilligan, δήλωσε πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στο Netflix και μετά θα προβληθεί από το δίκτυο AMC. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δημοτικότητα του Breaking Bad εκτοξεύθηκε αφότου προστέθηκε στην υπηρεσία.

Νομίζω ότι το Netflix μας βοήθησε να παραμείνουμε στον αέρα. Δεν πιστεύω ότι θα άντεχε πέρα από τη 2η σεζόν χωρίς τη βοήθεια του. Ζούμε σε μια νέα εποχή για την τηλεόραση και είμαστε πολύ τυχεροί που απολαμβάνουμε τους καρπούς της.

Vince Gilligan στο πλαίσιο των 2013 Emmy Awards

Σε ό,τι αφορά την ταινία, λίγα έχουν γίνει γνωστά. Έχει αναφερθεί ότι ο Gilligan υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, με τη υπόθεση να ακολουθεί τον Jesse Pinkman μετά τα γεγονότα της 5η σεζόν. Τον ρόλο του φυσικά θα παίξει ο βραβευμένος με Emmy, Aaron Paul, αλλά δεν γνωρίζουμε από ποιους θα πλαισιωθεί.

Η παραγωγή φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει στο Albuquerque (New Mexico), δηλαδή στην τοποθεσία όπου γυρίστηκε και το Breaking Bad. Σε μια ανάρτηση του New Mexico Film Office γίνεται λόγος για μια ταινία με κωδική ονομασία "Greenbriar" και αφορά έναν απηχθέντα άντρα που προσπαθεί να απελευθερωθεί. Λέτε να είναι ο Jesse;

[via]

Loading