Butcher: Διαθέσιμο δωρεάν στο GOG

Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για όλους από το GOG. Το κατάστημα τρέχει μια μεγάλη εκπτωτική ενέργεια για video games που έχουν δημιουργηθεί στην Πολωνία και με αφορμή αυτό το γεγονός, αποφάσισε να μοιράσει δωρεάν το Butcher, ένα 2D action game από την Transhuman Design που κυκλοφόρησε το 2016.

Το Butcher περιλαμβάνει 20+ επίπεδα αρκετά καλής δυσκολίας με retro γραφικά και έντονη δράση σε διάφορα σκηνικά, με το περιβάλλον κάθε πίστας να σου βάζει έξτρα δυσκολίες στην προσπάθεια σου να αιματοκυλίσεις τον κόσμο. Στα θετικά και το ωραίο heavy metal soundtrack που φτιάχνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το αποκτήσετε είναι να μεταβείτε στο κατάστημα GOG (link παρακάτω), να πραγματοποιήσετε login στον λογαριασμό σας (αν δεν έχετε μπορείτε να φτιάξετε έναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα) και να πατήσετε claim στο σχετικό πεδίο. Η προσφορά ισχύει για ακόμη 28 ώρες, οπότε βιαστείτε!

Butcher - [GOG Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading