[Δ.Τ.]

Το Café/Resto Powerbank είναι μια Ελληνική, πρωτότυπη συσκευή που, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον της αγοράς.

Σχεδιάστηκε για να δώσει λύση στο θέμα της φόρτισης σε κάθε χώρο όπου μπορεί κανείς να την χρειαστεί, καθώς απολαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες. Χωρίς να απαιτείται να μεταφέρει κάποιος μαζί του φορτιστή ή καλώδια, μπορεί να φορτίσει απλά και εύκολα τη συσκευή του. Ταυτόχρονα η επιχείρηση παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση, με καινοτόμο τρόπο, αλλά και μπορεί να αξιοποιήσει την επιφάνεια του προϊόντος για προβολή.

Εξ’ αρχής, το Café/Resto Powerbank κέρδισε την προσοχή τόσο των επιχειρήσεων του χώρου της Εστίασης και του Τουρισμού, όσο και του ευρέως κοινού, χάρη στην καινοτομία που έφερε, ανοίγοντας ουσιαστικά μια νέα κατηγορία προϊόντων.
Βασικό χαρακτηριστικό του, η δυνατότητα προσωποποίησης 100%, με τα σήματα και το δημιουργικό της επιχείρησης ή χορηγών, όπως brands από διάφορους κλαδους που αξιοποιούν το προϊόν για ενέργειες marketing!

Είναι σημαντικό πως το προϊόν σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από μια Ελληνική επιχείρηση, η οποία το κατασκευάζει στην Ελλάδα. Μάλιστα είναι κατοχυρωμένο στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, ο οποίος έχει απονείμει τίτλο και αριθμό Ευρεσιτεχνίας.

Το Café/Resto Powerbank ξεχωρίζει από κάθε άλλη λύση φόρτισης, για μια σειρά από στοιχεία:

  • Υψηλή ποιότητα και στιβαρότητα κατασκευής
  • Επώνυμη μπαταρία υψηλής απόδοσης, με ταχεία φόρτιση
  • Σπιράλ καλώδια με τριπλή κεφαλή που εξυπηρετούν όλες τις σύγχρονες συσκευές
  • Εγγύηση μπαταρίας με αντικατάσταση
  • Άμεση διαθεσιμότητα & αποστολή
  • Δυνατότητα πλήρους προσωποποίησης με τα σήματα της επιχείρησης ή του brand που το χορηγεί
  • Έχει επιλεγεί για πρωθητικές ενέργειες από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και τοπικές εταιρείες π.χ. ποτών, αναψυκτικών
  • Συνεχής εξέλιξη & υποστήριξη στο προϊόν

Αξίζει να σημειωθεί πως το Café/Resto Powerbank κατακτά επιπλέον τις αγορές της Ιταλίας και της Κύπρου, όπου το προϊόν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και μπορεί κανείς να το βρει σε πολλά Café, εστιατόρια, ξενοδοχεία και beach bars.

Μάθετε περισσότερα στο www.caferestopowerbank.com ή στο 2155506374.

Advertisements