Call of Duty: Mobile, ρεκόρ λανσαρίσματος με 100 εκατ. downloads σε μία εβδομάδα!

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η επιτυχία του Call of Duty: Mobile, αλλά μάλλον ούτε η ίδια η Activision δεν θα περίμενε πως θα έπαιρνε στα χέρια της το ρεκόρ για τα περισσότερα downloads σε λανσάρισμα mobile game. Πριν από μερικές ημέρες η Sensor Tower αποκάλυψε ότι ξεπέρασε τα 20 εκατ. downloads και τα $2 εκατ. τζίρο μέσα στο πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας και τώρα επιστρέφει με ακόμη πιο εντυπωσιακά νούμερα.

Για του λόγου το αληθές, το Call of Duty: Mobile έχει ξεπεράσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα διάθεσης του σε Android και iOS τα 100 εκατ. downloads σε όλο τον κόσμο, αφήνοντας πίσω του στη σχετική λίστα τα Fortnite και PUBG Mobile. Τα 56.9 εκατ. downloads έχουν γίνει σε συσκευές iOS, ενώ τα υπόλοιπα 45.3 εκατ. σε συσκευές Android. Στο θέμα του τζίρου, έχουν ξεπεραστεί τα $17 εκατ. με τα $9.1 να προέρχονται από το iOS και τα $8.3 από το Android OS.

Παρά το αρχικό προβάδισμα της Ινδίας, οι ΗΠΑ έχουν αυτή τη στιγμή τους περισσότερους gamers στο Call of Duty: Mobile με 17.3 εκατ. downloads και ακολουθούν η Ινδία με 13.7 εκατ. και η Βραζιλία με 7.1 εκατ. Οι gamers στις ΗΠΑ έχουν ξοδέψει $7.6 εκατ. σε μικροσυναλλαγές και ακολουθεί η Ιαπωνία με $2.3 εκατ.

Το Call of Duty: Mobile περιλαμβάνει 5 χάρτες (Crash, Killhouse, Crossfire, Nuketown και Hijacked), αλλά δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής το Zombie mode που υπήρχε στη beta έκδοση του. Δεν αποκλείεται να προστεθεί αργότερα σε κάποιο από τα updates. Σε ό,τι αφορά την ερώτηση του εκατομμυρίου, το Battle Royale mode σε στυλ Fortnite ξεκλειδώνει μετά το level 7 και μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή σχηματίζονται ομάδα έως 4 ατόμων. Στον εξοπλισμό θα βρείτε όλα τα κλασικά όπλα και οχήματα (ATVs, raft, helicopter κ.ά.) και μπορείτε να βλέπετε τον χαρακτήρα σας σε First-person ή Third-person.

Call of Duty: Mobile - [Google Play Link]

Call of Duty: Mobile - [App Store Link]

Loading