LG

CES 2022: Η LG τιμήθηκε με 24 βραβεία καινοτομίας

Η LG Electronics (LG) αναγνωρίζεται για άλλη μια φορά για την αριστεία της στην τεχνολογία στα CES Innovation Award, συγκεντρώνοντας συνολικά 24 διακρίσεις λίγο πριν τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση του κλάδου τον Ιανουάριο.

Κάθε χρόνο η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (Consumer Technology Association- CTA) επιλέγει τα πιο καινοτόμα προϊόντα, ανάμεσα σε αυτά που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης του οργανισμού. Για την CES 2022, οι διακρίσεις με Innovation Award «κινήθηκαν» στα πιο προηγμένα και μοναδικά προϊόντα του χαρτοφυλακίου της LG για το επόμενο έτος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που η LG OLED TV αναγνωρίζεται με το Βραβείο Καινοτομίας CES, μία απόδειξη της προηγμένης τεχνολογίας πίσω από το κορυφαίο προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας της LG στη βιομηχανία.

Η LG έλαβε, επίσης, αναγνώριση για τις καινοτομίες της στις οικιακές συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής LG InstaView® French-Door Refrigerator Objet, του LG tiiun, μια νέα ιδέα κηπουρικής εσωτερικού χώρου και του LG PuriCare Air Purifier Pet, το οποίο ενσωματώνει Multi-Filtration System με φίλτρο Photocatalytic Deodorization (φωτοκαταλυτική απόσμηση), καθώς και φίλτρο HEPA για τη δέσμευση επιβλαβών αερίων, οσμών, σκόνης και άλλων σωματιδίων που προκαλούν αλλεργίες. Το LG One:Quick από το τμήμα Business Solutions της LG τράβηξε, επιπλέον, την προσοχή των κριτών για τη μοναδική λύση τηλεδιάσκεψης, σε μια εποχή που η απομακρυσμένη εργασία έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας.

Η πλήρης λίστα των προϊόντων της LG που διακρίθηκαν με Βραβεία Καινοτομίας CES 2022 θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας, που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου 2021, ενόψει της CES 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Ιανουαρίου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading