Χαμός με το AI video που βάζει τον Henry Cavill στον ρόλο του James Bond!

Για ορισμένους λόγους ο πολυαγαπημένος Henry Cavill (The Witcher) δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο του James Bond πριν δοθεί στον Daniel Craig, ενώ τώρα θεωρείται αρκετά μεγάλος σε ηλικία για να γίνει το χατίρι των απανταχού σινεφίλ που θεωρούν ότι αυτός θα ήταν ο ιδανικός συνεχιστής. Παρόλα αυτά, το KHStudio αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης έφτιαξε ένα video που σαρώνει το Διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν είσαι σαν τους άλλους», αφηγείται μια φωνή στο trailer που δημιούργησε η Τεχνητή Νοημοσύνη για το «Bond 26», αναμειγνύοντας υλικό από πραγματικές ταινίες με υλικό που δημιούργησε η ίδια. Το trailer, το οποίο δημιουργήθηκε με τη χρήση των Adobe Premiere, After Effects, Photoshop, Adobe Audition και Mocha Pro, φαντάζεται επίσης τη Margot Robbie ως...Bond Girl!

Η δημιουργός KHStudio αναφέρει ότι το trailer κυκλοφόρησε «αποκλειστικά για καλλιτεχνικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς», προσθέτοντας:

Έχουμε ενσωματώσει σχολαστικά διάφορα εφέ, σχεδιασμό ήχου, τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, ανάλυση ταινιών και άλλα στοιχεία για να ζωντανέψουμε το όραμα μας. Ο σκοπός του trailer είναι καθαρά καλλιτεχνικός, με στόχο την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή της κοινότητας του YouTube. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη δημιουργικότητα και τις ικανότητες μας στην αφήγηση ιστοριών. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και τώρα ας βουτήξουμε στον κόσμο της φαντασίας!

Όσο για τον Henry Cavill, εξακολουθεί να δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ενδεχόμενο να επιλεγεί τελικά ως ο επόμενος James Bond:

Το μόνο που έχω να βασιστώ είναι οι φήμες. Τις ίδιες πληροφορίες που έχετε και εσείς. Ίσως είμαι πολύ μεγάλος τώρα, ίσως όχι. Εξαρτάται από τους παραγωγούς Barbara Broccoli και Mike Wilson και θα δούμε ποια είναι τα σχέδιά τους.

Loading