Chip ’n Dale: Rescue Rangers, πρώτο trailer για τη live-action ταινία

Σειρά των Chip και Dale να περάσουν στον «πραγματικό» κόσμο, καθώς η Disney ετοιμάζει μια νέα ταινία με ονομασία Chip ’n Dale: Rescue Rangers. Η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο trailer και είναι προφανές ότι θα συνδυάσει CGI, animation και live-action τεχνικές.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ακούμε τις εκνευριστικές (εώς έναν βαθμό) τσιριχτές φωνές που είχαμε συνηθίσει τα παιδικά μας χρόνια, καθώς θα μιλούν με τις κανονικές φωνές τους οι John Mulaney (Chip) και Andy Samberg (Dale). Στο cast συμμετέχουν και οι Eric Bana, J.K. Simmons, Chris Parnell, KiKi Layne, Will Arnett, Tim Robinson και Flula Borg.

Η υπόθεση δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, μιας και οι δύο σκίουροι αναλαμβάνουν ως ντετέκτιβ να εντοπίσουν έναν από τους φίλους τους που χάθηκε. Το σενάριο υπογράφουν οι Dan Gregor και Doug Mand, η ιστορία αποτελεί έμπνευση του Barry Schwartz και η σκηνοθεσία θα γίνει από τον Akiva Schaffer.

Το Chip ’n Dale: Rescue Rangers θα προβληθεί στις 20 Μαΐου 2022 από το Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading