Χριστούγεννα με Απεριόριστα Data από τη Vodafone

Η Vodafone φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της, δωρεάν απεριόριστα data και τους χαρίζει τη δυνατότητα να απολαύσουν απεριόριστo Internet για χρήση στο Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους για 10 ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής Vodafone και CU, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση Mobile Internet για 10 ημέρες από 9 Δεκεμβρίου έως και 2 Ιανουαρίου, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, το CU App και το Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο http://content.vodafone.gr/Data/Free_Xmas_Offer/

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading