Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα κορυφαία laptops/tablets της Chuwi

Τα Χριστούγεννα έφτασαν, αλλά τα ψώνια συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η διάθεση για αγορές και δώρα βρίσκεται στα ύψη, παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Γι' αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις προσφορές των περισσότερων εταιρειών από την Κίνα, μιας και πολύς κόσμος στηρίζει αυτήν την αγορά τα τελευταία χρόνια. Έστω και στο παρά πέντε, λοιπόν, θα δούμε τις εκπτώσεις της Chuwi σε ορισμένα από τα κορυφαία laptops και tablets της.

Ξεκινάμε με το Chuwi LapBook Air, με οθόνη 14.1'' Full HD IPS, επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450, μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 128GB. Για όποιον αναζητά κάτι που να θυμίζει MacBook, με premium μεταλλική και πολύ λεπτή κατασκευή, αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή στα €324.74.

Περνάμε στο Chuwi SurBook Mini, τον μικρότερο διάδοχο του 2-σε-1 tablet που σάρωσε στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Indiegogo μαζεύοντας περισσότερα από $1 εκατ. Έρχεται με οθόνη 10.8'' Full HD, επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB σε τιμή μόλις €231.36.

Συνεχίζουμε με το Chuwi Hi10 Plus, το dual-boot tablet PC με οθόνη 10.8'' Full HD, επεξεργαστή Intel Cherry Trail X5 Z8350, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε laptop συνδέοντας το αποσπώμενο πληκτρόλογιο και να απολαύσετε τα καλύτερα των δύο λειτουργικών συστημάτων (Windows 10 + Android). Η τιμή του στα €149.55.

Κλείνουμε με το Chuwi Hi10 Pro, το οποίο αποτελεί μια μικρότερη έκδοση του προαναφερθέντος με οθόνη 10.1'' και ακόμη χαμηλότερη τιμή, €136.73.

Μπορείτε να δείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Chuwi εδώ.

Loading