Clubhouse: Άνοιξε η beta έκδοση για συσκευές Android

Η δημοφιλέστερη εφαρμογή audio-only Clubhouse, μπορεί να κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών καθώς η πρόσβαση σε αυτήν ήταν εφικτή αποκλειστικά μέσω προσκλήσεων και μόνο για κατόχους iPhone, ωστόσο, τώρα κυκλοφορεί και για συσκευές Android. Επί του παρόντος, το Clubhouse θα είναι διαθέσιμο για δοκιμαστική εφαρμογή στις ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση της.

Το σχέδιο μας για τις επόμενες εβδομάδες είναι να συλλέξουμε σχόλια από την κοινότητα, να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν και να εργαστούμε για να προσθέσουμε μερικά τελικά χαρακτηριστικά, όπως πληρωμές και δημιουργία κλαμπ, πριν το κυκλοφορήσουμε ευρύτερα

Η εφαρμογή για Android, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, ήταν το κορυφαίο αίτημα από την κοινότητά της ως τώρα, θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγγλόφωνες χώρες και στον υπόλοιπο κόσμο τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Οι χρήστες, εκτός των Η.Π.Α., θα μπορούν να προ-εγγραφούν για πρόσβαση μέσω της σελίδας Clubhouse στο Google Play store και θα ειδοποιηθούν από την εφαρμογή όταν θα είναι διαθέσιμη στην περιοχή τους.

Ωστόσο, η Clubhouse αναφέρει ότι η πλατφόρμα θα εξακολουθήσει να λειτουργεί μέσω προσκλήσεων προς το παρόν, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη ανοιχτή προς όλους.

Παράλληλα, η εταιρεία αναγνώρισε ότι η πλατφόρμα εξελίχθηκε γρηγορότερα από το αναμενόμενο και αυτό δημιούργησε πολλά ζητήματα. Με την απρόβλεπτη απήχηση της πλατφόρμας, προέκυψαν ανάγκες πρόσληψης προσωπικού για την επιδιόρθωση των τεχνικών προβλημάτων λόγω της αυξημένης ζήτησης και καθυστέρησε την κυκλοφορία καινούργιων χαρακτηριστικών, όπως ήθελε η εταιρεία ιδανικά να προσφέρει στους χρήστες της.

Αναμένουμε να δούμε, λοιπόν, την εξέλιξη του Clubhouse με την είσοδο των Android smartphones στο μαγικό ηχητικό κόσμο της πλατφόρμας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading