Clubhouse: Ξεκίνησαν οι δοκιμές της έκδοσης για Android

Ο παροξυσμός με την audio-only πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse ενδεχομένως να πυροδοτήθηκε από το γεγονός ότι είναι διαθέσιμη προς το παρών αποκλειστικά στις iOS συσκευές και μάλιστα μόνο μέσω πρόσκλησης. Η κατάσταση ήταν τόσο έντονη τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίες που ώθησε σχεδόν όλους τους μεγάλους παίκτες της αγοράς σε προσπάθειες είτε να το εξαγοράσουν, είτε να προχωρήσουν στην ανάπτυξη αντίστοιχων λειτουργιών - υπηρεσιών.

Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν διάφοροι επιτήδειοι να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη “δίψα” των χρηστών συσκευών Android για την αντίστοιχη έκδοση της υπηρεσίας στο Android OS, με αποτέλεσμα να γεμίσει το κατάστημα Google Play από scam εφαρμογές που δεν είχαν φυσικά καμία σχέση με το Clubhouse. Πλησιάζει, όμως, η ώρα και για αυτούς, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη των δοκιμών της beta έκδοσης του Clubhouse για συσκευές Android, αν και για περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Η έκδοση του Clubhouse για Android δεν είναι έτοιμη, αλλά ξεκινήσαμε τις δοκιμές για μια πρώιμη beta με μερικούς χρήστες. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υποδεχτούμε ακόμη περισσότερους!

Δεν έχει γίνει γνωστό αν και η Android έκδοση του Clubhouse θα συνεχίσει το σύστημα των προσκλήσεων που είδαμε στο iOS, ούτε έχει ανακοινωθεί ακριβές χρονοδιάγραμμα για το γενικότερο λανσάρισμα της. Λογικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε νέα ενημέρωση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[Clubhouse]

Loading