Concrete Genie: Διαθέσιμο με Ελληνικό μενού και υπότιτλους!

Στο Concrete Genie έχουμε μία ακόμη αυθεντική εμπειρία δημιουργίας που έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation 4 και σας προσκαλεί να αφεθείτε στον μαγευτικό κόσμο του.

Πάρτε το μαγικό σας πινέλο και ξεκινήστε να ζωγραφίζετε την εγκαταλελειμένη πόλη, Denska, για να αποκτήσει και πάλι ζωή, έχοντας τον ρόλο του Αsh, ενός δημιουργικού εφήβου, σε μια συγκινητική περιπέτεια δράσης με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους.

Περιτριγυρισμένος από μόλυνση και κυνηγημένος από νταήδες, μόνο εσείς μπορείτε να επαναφέρετε την κάποτε φωτεινή και δραστήρια παραθαλάσσια πόλη, αξιοποιώντας τη δύναμη της Ζωντανής Μπογιάς για να καθαρίσετε τους δρόμους και τα σοκάκια της.

Δημιουργήστε τη δική σας τέχνη του δρόμου στους μολυσμένους τοίχους της Denska και δείτε τα σκανδαλιάρικα Τζίνι που ζωγραφίζετε να ζωντανεύουν και σας βοηθούν. Όλα τα Τζίνι έχουν μαγικές δυνάμεις στοιχείων που όχι μόνο σας βοηθούν να λύσετε γρίφους και να διώξετε τους αντιπάλους σας, αλλά αποτελούν και το κλειδί που θα αλλάξει τη μοίρα του Ash και της Denska...

Photo Gallery

Loading