Contraband: Το νέο open world co-op game από τους δημιουργούς του Just Cause

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα στην Ε3 2021 ένα ακόμη αποκλειστικό παιχνίδι για τις πλατφόρμες της, αυτή τη φορά από την Avalanche Studios που έχει φτιάξει το όνομα της κυρίως λόγω της σειράς Just Cause. Το νέο παιχνίδι ονομάζεται Contraband και είναι ένα co-op open world game που λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο Bayan τη δεκαετία του 1970.

Η Bayan είναι ο παράδεισος του λαθρεμπορίου και σε αυτό το πρώτο trailer βλέπουμε ότι βρισκόμαστε στο 1972, πιθανότατα μετά την εκτέλεση της αποστολής Sun River Job από την ομάδα που την ανέλαβε. Τα μέλη της βρίσκονται σε ένα καταφύγιο με έναν χάρτη ανοικτό στο τραπέζι και καταστρώνεται το σχέδιο διαφυγής.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση και τη μορφή του gameplay, αλλά υπόσχονται έντονη δράση σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο λεπτομέρειες που θα εντυπωσιάσουν τους gamers. Το Contraband αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια, αλλά για την ώρα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε στα Windows PC, Xbox Series X/S και Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading