Control: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Τη θέση του Prey πήρε πριν από λίγα λεπτά το Control στα δωρεάν games του Epic Games Store, το οποίο μπορούμε να προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας και να κρατήσουμε για πάντα δικό μας μέχρι και αύριο στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Όσοι είστε πιστοί στο ραντεβού κάθε Πέμπτης στο κατάστημα πιθανότατα θα είχατε αποκτήσει ήδη το Control τον περασμένο Ιούνιο, αλλά όσοι δεν το είχατε πάρει χαμπάρι τότε, έχετε μια ακόμη ευκαιρία για τις επόμενες περίπου 24 ώρες.

Το Control μας αναθέτει τον ρόλο της Jesse Faden, η οποία αναλαμβάνει την έρευνα διάφορων μεταφυσικών γεγονότων για λογαριασμό μιας μυστικής κυβερνητικής υπηρεσίας. Το παιχνίδι είναι τοποθετημένο στον ίδιο σύμπαν με το Alan Wake και η πρωταγωνίστρια καλείται να αντιμετωπίσει χρησιμοποιώντας τις υπερδυνάμεις της έναν εισβολέα στα κεντρικά γραφεία της υπηρεσίας Federal Bureau of Control.

Control - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading