Core: Η free-to-play πλατφόρμα gaming διαθέσιμη στο Epic Games Store

To Core είναι μία ιδιαιτέρως δημιουργική και καθηλωτική πλατφόρμα παιχνιδιού και διατίθεται δωρεάν στο Epic Games Store. Το βασικό concept του Core αναφέρεται σε έναν online κόσμο, όπου μπορείς να «μεταπηδάς» από παιχνίδι σε παιχνίδι, είτε μόνος σου είτε με τους φίλους – συμπαίκτες σου, χρησιμοποιώντας το core avatar σου ως βασικό ήρωα.

Το αξιοσημείωτο βέβαια έγκειται στο γεγονός πως έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την δική σου «αρένα», καθώς το Core σου παρέχει ένα εντυπωσιακό σετ εργαλείων για να χτίσεις μια αρένα σκοποβολής, μια RPG farm zone, έναν αγώνα dodgeball, MOBA και οτιδήποτε άλλο ψάξεις και δεν μπορείς να βρεις, μπορείς να το δημιουργήσεις. Ειδικά, αν είσαι λάτρης της δημιουργίας χαρτών ή του modding.

core-epic-games.jpg

Όντας μέλος του τεράστιου «κόσμου» του Core, δεν θα νιώσεις ποτέ πλήξη, καθώς μπορείς με ένα κλικ να μεταφερθείς απευθείας σε ένα καινούριο παιχνίδι. Στην περίπτωση που ενθουσιαστείς με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και θέλεις να προσκαλέσεις τους φίλους σου για να τους ανταγωνιστείς, το Core σου εμφανίζει ένα κουμπί όπου μπορείς να κοινοποιήσεις τον σύνδεσμο του παιχνιδιού.

Αυτή τη στιγμή διατίθενται περίπου 20.000 παιχνίδια στο Core, με εκατοντάδες να προστίθενται καθημερινά, περιμένοντας σε να τα εξερευνήσεις.

Core - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading