COSMOTE και Vodafone διευκολύνουν την επικοινωνία κατοίκων και επισκεπτών στην Εύβοια

COSMOTE

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στις περιοχές της Εύβοιας, που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πυρκαγιάς, και, για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν:

  • 2.000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- με ισχύ έως και τις 24/8.
  • 2GB για mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- με ισχύ έως και τις 24/8.

Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και GB θα δοθούν σε δύο πακέτα των 1000 λεπτών και 1GB, που θα ενεργοποιηθούν στις 14/8 και τις 19/8 με διάρκεια 5 ημερών το καθένα. Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας και των πακέτων Internet, μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS.Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης στη Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων,  μέχρι 31/8, ενώ για το ίδιο διάστημα διατίθενται όλα τα καρτοτηλέφωνα στην περιοχή για δωρεάν κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά.

VODAFONE

Η Vodafone Ελλάδας στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της στην Εύβοια που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία σε αυτές τις δύσκολες ώρες. 

Οι συνδρομητές της Vodafone, Ιδιώτες & Επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, θα έχουν στη διάθεση τους δωρεάν για χρήση, έως το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, επιπλέον: 

  • 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους
  • 500 SMS προς όλους και 
  • 1 GΒ Mobile Internet

Επιπλέον, η Vodafone διακόπτει τη διαδικασία τόσο είσπραξης οφειλών όσο και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους του δήμου Μεσσαπίων έως και τις 31 Αυγούστου 2019.

Loading