Creative Outlier Air V3: Η νέα έκδοση των TWS ακουστικών της εταιρείας

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative Outlier Air V3, της τελευταίας προσθήκης στην best seller σειρά true wireless in-ear ακουστικών. Επανασχεδιασμένα με πιο κομψό και με καλύτερη εφαρμογή design, τα ανθεκτικά στον ιδρώτα ακουστικά είναι ελαφρύτερα παρότι διαθέτουν σημαντικές βελτιώσεις από τον προκάτοχό τους – όπως, καλύτερης ποιότητας ήχο και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ambient noise control, Bluetooth 5.2 συνδεσιμότητα, μικρόφωνα quad και ασύρματη φόρτιση. Πάνω απ’ όλα όμως, τα Outlier Air V3 έρχονται με τη νέα εφαρμογή Creative, που προσφέρει στους χρήστες με τις λειτουργίες του, ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης.

Απόλυτος ήχος, ακριβώς όπως σας αρέσει

Τα Creative Outlier Air V3 έχουν προχωρήσει πολύ στη βελτίωση της ποιότητας του ήχου, με ολοκαίνουργιους 6mm bio-cellulose οδηγούς να τροφοδοτούν τον ήχο με λεπτομερή υψηλά επίπεδα, καλά ισορροπημένα μεσαία και καθηλωτικά μπάσα - ιδανικά για να διατηρούν οι χρήστες τον ρυθμό τους κατά την ρουτίνα της προπόνησης τους. Στα θετικά συνυπολογίζονται τα νέα χαρακτηριστικά Ambient Mode και Active Noise Reduction - μέσω της εφαρμογής Creative για κινητά, οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο είτε θέλουν να βυθιστούν πλήρως στη μουσική τους, να αποκλείσουν τους γύρω θορύβους κατά τη διάρκεια σημαντικών κλήσεων, είτε θέλουν να έχουν σαφή επαφή με το περιβάλλον όταν κάνουν τζόκινγκ. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών μέσω equalizer, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τροποποιήσουν τον ήχο ανάλογα με τη διάθεση τους - είτε για να τονώσουν με μπάσο μια εξαντλητική προπόνηση είτε για να δώσουν τόνο σε μια βραδιά χαλάρωσης.

Τα χειριστήρια αφής στα ακουστικά ανταποκρίνονται άμεσα στις εντολές μέσω αγγίγματος, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών στην εφαρμογή, έτσι ώστε κάθε Outlier Air V3 να εκπροσωπεί πραγματικά τον χρήστη του.

creative-outlier-v3.jpg

Φόρτιση που σχεδόν δεν χρειάζεται

Ο απόλυτος ήχος δεν σημαίνει απλά τίποτα για τους χρήστες αν δεν έχει διάρκεια. Τα Creative Outlier Air V3 διατηρούν το σήμα κατατεθέν της σειράς που δεν είναι άλλο από τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με έως και 10 ώρες ανά φόρτιση και 40 ώρες συνολικά - καθιστώντας τα έναν εξαιρετικό σύντροφο για Netflix binge κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών ή ενός μουσικού μαραθωνίου που συνοδεύει μια μεγάλης διάρκειας ποδηλατική διαδρομή.

Η ποιότητα κλήσης στα Creative Outlier Air V3 έχει επίσης βελτιωθεί, με τετράγωνα μικρόφωνα (δύο σε κάθε ακουστικό) που επιτρέπουν καλύτερη φωνητική παραλαβή και μείωση θορύβου στο υπόβαθρο, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν πλήρως μεγάλες κλήσεις όπου και αν βρίσκονται.

Η προσαρμογή στο αυτί των Outlier Air V3 παραμένει κορυφαία - τα ακουστικά έρχονται με διαφορετικά μαλακά μεγέθη άκρων σιλικόνης που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με διαφορετικά σχήματα αυτιού, για να επιτύχουν τη βέλτιστη εφαρμογή για μέγιστη άνεση. Είναι επίσης ελαφρύτερο από ποτέ, ζυγίζει μόλις 5.2g.

Ολογραφικός ήχος – Δοκιμάστε τον!

Τα Creative Outlier Air V3 υποστηρίζουν την τεχνολογία Super X-Fi μέσω της READY* - μιας δωρεάν έκδοσης προεπισκόπησης αυτής, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του Creative app.

Οι χρήστες μπορούν να απολαύουν ακουστικά με τεχνολογία Super X-Fi holography, η οποία αναδημιουργεί ένα σύστημα πολλαπλών ηχείων στο περιεχόμενο των τηλεφώνων τους.

*Το Super X-Fi READY δεν υποστηρίζει περιεχόμενο συνεχούς ροής όπως YouTube, Spotify κ.λπ. Για την πλήρη εμπειρία, οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν προϊόντα όπως το SXFI AIR GAMER, το SXFI TRIO ή άλλα προϊόντα Super X-Fi.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Τα Creative Outlier Air V3 διατίθενται στα €59.99 στο Creative.com.

Περισσότερες Πληροφορίες θα βρείτε εδώ: creative.com/OutlierAirV3

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.
Loading