Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για το remake

Η Square Enix ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, λίγες εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του remake στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης επετείου του Final Fantasy VII. Το remake θα φέρει ανανεωμένα γραφικά υψηλής ανάλυσης σε σύγκριση με το παιχνίδι του 2008 για το PSP, νέο voice cast στα Αγγλικά και αναβαθμισμένο σύστημα μάχης που θα είναι αρκετά πιο κατανοητό για τους gamers.

Στο Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion ακολουθούμε την ιστορία του Zack Fair, ενός Shinra Soldier που ονειρεύεται να φτάσει μέχρι την First Class. Όσοι έχετε παίξει το Final Fantasy VII γνωρίζετε προφανώς τι θα συμβεί στον Zack και πως η δική του μοίρα επηρεάζει τον χαρακτήρα του Cloud, αλλά στο Crisis Core μαθαίνουμε περισσότερα για πολλά στοιχεία του κόσμου του Final Fantasy VII (π.χ. Shinra Electric Power Company, Aerith, Buster Sword, Sephiroth κ.ά.).

Το Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion θα είναι διαθέσιμο στις 13 Δεκεμβρίου 2022 για Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC (μέσω Steam).

Loading