Crunchyroll: Η υπηρεσία streaming anime διαθέσιμη και στο Nintendo Switch

Η δημοφιλής υπηρεσία streaming για anime Crunchyroll (ανήκει στη Sony από τον περασμένο Αύγουστο) έρχεται πλέον ως εφαρμογή και για το Nintendo Switch, έτσι ώστε οι φίλοι των anime να μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους παραγωγές από την φορητή παιχνιδοκονσόλα τους.

Το λανσάρισμα του Crunchyroll στο Nintendo Switch δεν είναι κάτι συνηθισμένο, καθώς σε αυτά τα σχεδόν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του δεν έχουμε δει δημοφιλέστατες εφαρμογές streaming να γίνονται διαθέσιμες στην παιχνιδοκονσόλα της εταιρείας, όπως για παράδειγμα τα Netflix, Disney+ και Amazon Prime Video (υπάρχουν τα YouTube και Hulu).

Η απόφαση για αυτό το λανσάρισμα ίσως ενισχύθηκε από το γεγονός ότι πολλά παιχνίδια του Nintendo Switch έρχονται με γραφικά και χαρακτήρες που θα μπορούσαν κάλλιστα να προέρχονται από τον χώρο των anime, επομένως, υπάρχει χώρος για να βρεθούν ακόμη περισσότεροι πελάτες για την υπηρεσία.

Το Crunchyroll προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθείς δωρεάν με διαφημίσεις ή να πληρώνεις συνδρομή για να μην εμφανίζονται διαφημίσεις και να έχεις τη δυνατότητα offline παρακολούθησης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading