Sony: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Crunchyroll, ετοιμάζει ενιαία υπηρεσία για anime

Ολοκληρώθηκε οριστικά η εξαγορά της υπηρεσίας anime streaming Crunchyroll από τη Sony με ένα ποσό κοντά στα €820 εκατ., για την οποία είχαμε πληροφορηθεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε το γεγονός με επίσημο Δελτίο Τύπου που αναφέρει ότι το Crunchyroll διαθέτει περισσότερους από 120 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και πλέον παίρνει στα χέρια της τόσο το περιεχόμενο, όσο και τα διάφορα collectibles που πωλούνται μέσα από αυτήν.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, ωστόσο, είναι η πρόθεση της να δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα μια ενοποιημένη συνδρομητική υπηρεσία streaming για anime, καθώς της ανήκει και η Funimation από το 2017 (μια εξαγορά που ολοκληρώθηκε με μόλις $149 εκατ.).

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Sony θα καταφέρει να τραβήξει στην δική της πλατφόρμα όλα τα anime, δεδομένου ότι υπάρχει αρκετό διαθέσιμο περιεχόμενο σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες όπως τα Netflix και HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Sony]

Loading