Cryptocup: Πρόβλεψε σωστά τους νικητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και κέρδισε κρυπτονομίσματα! [Video]

Από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, όλοι οι λάτρες του ποδοσφαίρου θα στρέψουν τα βλέμματα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Ρωσία. Όπως είναι λογικό, τα στοιχήματα θα πάρουν φωτιά, αλλά αυτή τη χρονιά, αυτοί που έχουν ταλέντο στο να διαλέγουν “νικητές” θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν και κρυπτονομίσματα, κερδίζοντας σημαντικά μεγάλα ποσά.

Η ιστοσελίδα με το όνομα Cryptocup θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στους επισκέπτες, με τους χρήστες της να κερδίζουν μάρκες κάθε φορά που κάνουν μια σωστή πρόβλεψη. Η αξία των μαρκών αυτών θα εξαρτηθεί άμεσα από τη χρηματιστηριακή αξία του κρυπτονομίσματος, Ethereum.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι μάρκες θα αντιστοιχούν σε πόντους ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που ενδέχεται να κάνει ο ιδιοκτήτης τους. Παρόλα αυτά, τα κέρδη από τον διαγωνισμό αυτό θα μοιραστούν μόλις στο 10% των παικτών που θα βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 25% των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τα διάφορα έξοδα της σελίδας, με το υπόλοιπο 75% να διαμοιράζεται στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού (στο Top 10%).

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια ακόμη ενδιαφέρουσα παράμετρος. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να πουλήσουν τις μάρκες τους σε τρίτους, εξαργυρώνοντάς τες νωρίτερα. Η ιστοσελίδα θα χρεώνει 5% προμήθεια για συναλλαγές αυτού του τύπου.

Loading