Cyberpunk 2077: Η Sony το απέσυρε από το PlayStation Store και επιστρέφει τα χρήματα [Update]

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από gamers περίμενε καρτερικά την ημέρα που θα κυκλοφορήσει το περίφημο Cyberpunk 2077 της CD Projekt RED, ένα παιχνίδι που χρειάστηκε πάνω από 7 χρόνια ανάπτυξης προκειμένου να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών. Το κακό είναι, όμως, ότι έφτασε με πάρα πολλά bugs και προβλήματα απόδοσης ειδικά στην έκδοση του για τα Xbox One και PS4.

Η εταιρεία απολογήθηκε δημόσια για τα προβλήματα και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα πίσω στους gamers που θέλουν να αποζημιωθούν, ενώ τόνισε πως στις 21 Δεκεμβρίου 2020 θα κυκλοφορήσει ένα νέο patch που θεωρητικά θα λύσει πολλά από τα θέματα. Ήδη, πάντως, η Sony απέσυρε το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store και επιτρέπει σε όλους όσους το αγόρασαν ψηφιακά να ζητήσουν και να πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Ελπίζουμε να διορθωθεί η κατάσταση με το επερχόμενο patch και να φτάσει στο απόλυτο με την προγραμματισμένη αναβάθμιση του Φεβρουαρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ανάλογη ενέργεια επιστροφής χρημάτων από την Microsoft.

Update: Το ίδιο πράττει και η Microsoft, η οποία έχει ανεβάσει ειδική ιστοσελίδα για τα refunds.

Υπόθεση

Το Cyberpunk 2077 είναι ένα first person open world RPG με την ιστορία του να εκτυλίσσεται στο μέλλον, εν έτει 2077, στη Night City. Ο χαρακτήρας σας θα έχει την ονομασία V, με την επιλογή φύλου να είναι δική σας. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, τις ικανότητες που θέλετε να αναβαθμίσετε, την κλάση, αλλά και το ιστορικό του/της. Ακόμη, η εταιρεία ανέφερε πως όλες οι παραπάνω επιλογές σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ροή της ιστορίας και στο gameplay (στην πορεία μπορείς να γίνεις Solo, Techie ή Netrunner ή/και όλα μαζί).
Τώρα, όσον αφορά την υπόθεση, εσείς και οι φίλοι σας με το όνομα Jackie Welles και T-Bug θα κληθείτε να βρείτε ένα χαμένο πρόσωπο, πολεμώντας συμμορίες στην προσπάθεια σας. Μία από αυτές τις συμμορίες είναι οι Scavengers, οι οποίοι απαγάγουν πολίτες για να πάρουν τα όργανα τους.
Από πλευράς gameplay θα δούμε "bullet time" λειτουργία όπως στο Max Payne σε συνδυασμό με "γλίστριμα" για δημιουργία δραματικού εφέ στη μάχη. Θα υπάρχει διαθέσιμη πληθώρα οχημάτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απίστευτες καταδιώξεις, ποολλά διαφορετικά όπλα με διαφορετικές λειτουργίες το καθένα και διάφορα φάρμακα που ενισχύουν τις δυνατότητες.
Να προσθέσουμε ότι ο χαρακτήρας σας θα μπορεί να βελτιώσει διάφορες ικανότητες για τη μάχη σώμα με σώμα και όχι μόνο, ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε καινούρια όπλα όσο εξελίσσεται. Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ενήλικες μόνο, καθώς θα υπάρχουν πολλές σκηνές γυμνού περιεχομένου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading