Cyberpunkdreams: Διαθέσιμο δωρεάν το text-based RPG στο Steam

Πριν από 40 χρόνια ήταν συνηθισμένο να παίζεις text-based games (adventures για την ακρίβεια), αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κοινό για αυτού του είδους τα παιχνίδια και στη σημερινή εποχή, και μάλιστα σε ένα σαφέστατα πιο ιδιαίτερο είδος. Ο πρόλογος αφορά το Cyberpunkdreams, ένα free-to-play text-based RPG που μπορείτε να βρείτε πλέον στην πλατφόρμα Steam.

Η υπόθεση του Cyberpunkdreams μας μεταφέρει στο Cincinnati (Ohio) του 2090, το οποίο αποτελεί πλέον το τελευταίο όριο που χωρίζει τις προηγμένες φουτουριστικές πολιτείες από την cyber-πλέμπα. Αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός περιπλανώμενου που καταφθάνει στην πόλη χωρίς να θυμάται τίποτα.

Η δημιουργός Late Night Games αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρεις τον δρόμο σου και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στην πορεία, ωστόσο, κάθε επιλογή δεν επηρεάζει μόνο την σωματική ακεραιότητα του χαρακτήρα αλλά έχει αντίκτυπο και στο πως θα εξελιχθεί και πως θα αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Οι gamers μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη και να επιλέξουν από 40 διαφορετικές ενέργειες, ενώ κερδίζουν το δικαίωμα για μια νέα ενέργεια κάθε 10 λεπτά. Εδώ βρίσκεται και το τυράκι του free-to-play, καθώς αν θέλεις να εκτελέσεις περισσότερες ενέργειες σε πιο σύντομο χρόνο θα χρειαστεί να πληρώσεις.

Αν σας κίνησε το ενδιαφέρον, θα βρείτε το Cyberpunkdreams από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading