Cybertecture Mirror, ο καθρέφτης του μέλλοντος! [Video]


Cybertecture Mirror

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε αρκετό χρόνο καθημερινά μπροστά από τον καθρέφτη μας. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να μπορούσατε να δείτε στον καθρέφτη σας όχι μόνο από το είδωλο σας αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες; Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει πράξη ο νέος high-tech καθρέφτης που σας υπόσχεται να δείτε τον εαυτό σας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Με την ονομασία Cybertecture Mirror, ο απίστευτος αυτός καθρέφτης διατάσεων 815 x 507 x 80mm παρουσιάζει κάθε είδους πληροφορία (καιρό, email, Social Networks, RSS Feed), ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμα και τηλεόραση την ώρα που ετοιμάζεστε! Το σύστημα του είναι βασισμένο σε Linux ενώ η σύνδεση γίνεται μέσω WiFi.

Επιπλέον, ο καθρέφτης μπορεί να σας παρέχει μια λεπτομερή αναφορά της φυσικής σας κατάστασης μέσω balance test, παρόμοιου με αυτού του Nintendo Wii Fit αλλά και να αποτελέσει τον προσωπικό σας γυμναστή...

Cybertecture Mirror 2

Ωστόσο, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τον Cybertecture Mirror, μάλλον θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του μπορεί να φτάσει μέχρι τα $7000 ανάλογα με τις λειτουργίες που επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Making of Cybertecture Mirror (SD) by TechGear


Cybertecture Mirror_Exercise (SD) by TechGear


Cybertecture Mirror_Entertainment (SD) by TechGear


Cybertecture Mirror_Vanity (SD) by TechGear


Cybertecture Mirror_Health (SD) by TechGear


Cybertecture Mirror_Information (SD) by TechGear


Cybertecture Mirror_Mirror (SD) by TechGear

Loading