D&D: Dark Alliance, το νέο third-person RPG έρχεται στις 22 Ιουνίου 2021

Οι λάτρεις των D&D games θα ενθουσιαστείτε με την ανακοίνωση της Wizards of the Coast, η οποία επιβεβαίωσε την άφιξη του νέου third-person RPG Dungeons & Dragons: Dark Alliance στις 22 Ιουνίου 2021. Πρόκειται για πνευματικό διάδοχο του Baldur’s Gate: Dark Alliance, ωστόσο, είναι στημένο σε έναν διαφορετικό κόσμο με μια διαφορετική ιστορία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δούμε γνώριμους χαρακτήρες.

Το νέο Dark Alliance είναι τοποθετημένο στα παγωμένα όρη του Iceland Dale και οι gamers θα μπορούν να παίξουν στους ρόλους των Drizzt, Cattie-brie, Wulfgar και Bruenor, με δυνατότητα για online co-op έως τεσσάρων παικτών (δυστυχώς όχι τοπικό co-op). Το καλό είναι ότι θα μπορείς να επιλέξεις ποιες αποστολές θα παίξεις παρέα με τους φίλους σου και δεν θα είναι αναγκαίο να ακολουθήσεις μια γραμμική εξέλιξη της ιστορίας. Επίσης, παρά το έντονο στοιχείο του RPG, η δημιουργός Tuque Games ξεκαθαρίζει πως θα υπάρχει πολύ “σφάξιμο” για όσους προτιμούν τη δράση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading