Darkfall Unholy Wars: Η συνέχεια του πιο επιτυχημένου ελληνικού MMORPG έρχεται στις 20 Νοεμβρίου

Darkfall Unholy Wars: Human vs Ork

Οργανώστε τους συμμάχους σας κι ετοιμαστείτε. Η Aventurine σας παρουσιάζει το Darkfall Unholy Wars, την συνέχεια του μεγαλύτερου ελληνικού video game! Το Unholy Wars είναι ένα μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων (MMORPG) που υπόσχεται ότι θα σας προσφέρει γρήγορη δράση και ασταμάτητες μάχες.

Πολεμήστε όπως θέλετε

Το Darkfall Unholy Wars δεν μοιάζει με κανένα άλλο μαζικό διαδικτυακό παιχνίδι της αγοράς. Ο πολεμιστής που θα επιλέξετε και ο τρόπος που θα τον εξελίξετε, βασίζεται τόσο στις ικανότητες (skills) όσο και στις επιλογές σας. Με ένα νέο περιβάλλον χρήστη (user interface), υπόσχεται να σας δώσει άμεση ανταπόκριση των εντολών σας, κάτι που θα σας βοηθήσει στις γρήγορες μάχες του. Οι κινήσεις σας εκτελούνται σε πραγματικό χρόνο, χαρακτηριστικό που δεν συναντάμε σε κανένα άλλο διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων της αγοράς!

Darkfall Unholy Wars: Starting Screen

Με τις μάχες μεταξύ των ομάδων (Clans) να διαμορφώνονται ανάμεσα στους παίκτες, το Unholy Wars σας καλεί να χτίσετε και να κατακτήσετε πόλεις, καθώς και να πολεμήσετε σε επικές μάχες. Πολεμήστε με σπαθιά, τόξα ή μαγεία και επιλέξτε τις ειδικότητες του χαρακτήρα σας με το νέο σύστημα ρόλων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Aventurine επαναδημιούργησε τον κόσμο του Agon, ο οποίος τώρα διαθέτει δυναμικό φωτισμό και επικό soundtrack που δημιουργήθηκε από επαγγελματίες του είδους. Οι κινήσεις των χαρακτήρων είναι πιο ρεαλιστικές, τα τοπία αφήνουν μια ξεχωριστή αίσθηση, ενώ η ηχητική του περιβάλλοντος θα κάνει την εμπειρία σας πιο συναρπαστική, τόσο μέσα στη μάχη, όσο και κατά την διάρκεια των περιπλανήσεών σας.

Darkfall Unholy Wars: Human

Έρχεται στις 20 Νοεμβρίου

Ο Ζαντ Μεχντάουι, διευθύνων σύμβουλος της Aventurine δήλωσε:

"Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει στα δύο αυτά χρόνια ανάπτυξης του παιχνιδιού. Θέλουμε διαρκώς να δίνουμε στους παίκτες μας την απόλυτη εμπειρία ενός μαζικού διαδικτυακού παιχνιδιού και για να το καταφέρουμε χρειάστηκε να επαναπροσδιορίσουμε το Darkfall και να δημιουργήσουμε το Darkfall Unholy Wars. Ελπίζουμε οι παίκτες να είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα όσο κι εμείς"

Ο Τάσος Φλάμπουρας, γενικός διευθυντής της Aventurine, πρόσθεσε:

"Χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας, τα μηνύματα των παικτών και τα μαθήματα που διαδαχτήκαμε απ’ το Darkfall Online, δημιουργήσαμε το Unholy Wars. Απευθύνεται σε αυτούς που αγαπούν το πρωτότυπο Darkfall, αλλά επιπλέον και σε εκείνους που δίσταζαν να το δοκιμάσουν ή αγαπούσαν το σκεπτικό του αλλά όχι το ίδιο το παιχνίδι"

Το Darkfall: Unholy Wars θα είναι διαθέσιμο για PC μέσω ψηφιακής αγοράς, στις 20 Νοεμβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site.

Loading