Darkwing Duck: Έρχεται η αναβίωση του μασκοφόρου ήρωα από τη Disney

Η Disney ετοιμάζεται να αναβιώσει ακόμα μία δημοφιλή σειρά καρτούν των ‘90s, το Darkwing Duck, στην παραγωγή του οποίου συμμετέχουν ήδη οι Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver και Alex McAtee. Το Darkwing Duck είχε πρωτοεμφανιστεί το 1991 και άντεξε για 3 σεζόν με 91 επεισόδια, ως μια παρωδία γνωστών εκδικητών υπερηρώων όπως ο Batman.

Ο μασκοφόρος Darkwing Duck είχε στη διάθεση του πληθώρα εξελιγμένων όπλων για να αντιμετωπίσει τους κακούς και είχε ξεχωρίσει για τη διακωμώδηση σχεδόν όλων των τηλεοπτικών σειρών της εποχής, ακόμη και του Twin Peaks του David Lynch. Μπορεί να μην τράβηξε για αρκετά χρόνια, όπως άλλα franchises της Disney, παρόλα αυτά, ο ήρωας συνέχισε να ζει μέσα από τα κόμιξ.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά μόνο τα ονόματα των παραγωγών, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε καν για τον ηθοποιό που χάριζε τη φωνή του στον Darkwing Duck σε διάφορα επεισόδια του Ducktales, τον Chris Diamantopoulos. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα το δούμε στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading