Dead by Daylight και while True: learn() διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με διπλό δώρο υποδέχεται το Δεκέμβριο το κατάστημα Epic Games Store, καθώς προσφέρει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν και να κρατήσουν για πάντα δικά τους τα Dead by Daylight και while True: learn().

Το Dead by Daylight είναι ένα multiplayer game για μάχες 4 εναντίον 1, όπου η ομάδα προσπαθεί να επιβιώσει απέναντι στον gamer που αναλαμβάνει τον ρόλο του δολοφόνου.

Από την άλλη, το while True: learn() είναι ένα ενδιαφέρον puzzle game με θέμα τη μηχανική μάθηση. Ο gamer έχει τον ρόλο του προγραμματιστή που προσπαθεί να λύσει γρίφους για να δημιουργήσει ένα σύστημα επικοινωνίας μεταξύ γάτας - ανθρώπου. Πέρα από τη διασκέδαση, το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για εκπαίδευση σε βασικό επίπεδο στον προγραμματισμό.

Αμφότερα είναι διαθέσιμα μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00 ώρα Ελλάδας, όταν και θα αντικατασταθούν από τα Godfall: Challenger Edition (το οποίο συμπεριλαμβάνεται στα δωρεάν games του PS Plus για το Δεκέμβριο) και το Prison Architect.

Dead by Daylight - [Epic Games Store Link]

while True: learn() - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading