Death Stranding: Διαθέσιμο από σήμερα στο PC Game Pass

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς από σήμερα η - ούτως ή άλλως - εξαιρετική υπηρεσία PC Game Pass ενισχύεται με ένα από τα καλύτερα games των τελευταίων ετών.

Ο λόγος για το Death Stranding του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima, το οποίο μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας στην βασική έκδοση του που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 για τα Windows PCs (όχι η Director’s Cut). Η παρούσα έκδοση του PC Game Pass περιλαμβάνει photo mode, υποστήριξη για υψηλό ρυθμό ανανέωσης εικόνας και υποστήριξη για οθόνες ultrawide, καθώς και τα Xbox Achievements.

Υπενθυμίζουμε ότι κυκλοφορούν φήμες για την ανάπτυξη ενός sequel για το Death Stranding, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από τον Hideo Kojima μέχρι στιγμής. Πάντως, νωρίτερα μέσα στην χρονιά, οι Kojima Productions και τα Xbox Game Studios είχαν ανακοινώσει ότι εργάζονται επάνω σε ένα νέο μυστηριώδες project που «πάντοτε ήθελε να φτιάξει ο Kojima για να εκμεταλλευτεί τις cloud τεχνολογίες της Microsoft».

Loading