Το περίφημο Death Stranding της Kojima Productions από τον θρυλικό δημιουργό video games Hideo Kojima, εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον των απανταχού gamers και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το Tokyo Game Show 2018.

Το παιχνίδι υποστηρίζεται από ένα πολύ δυνατό cast και στα ονόματα των Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux, Guillermo del Toro και Tommie Earl Jenkins προτίθεται τώρα και αυτό του Troy Baker που αποκαλύπτεται στο νέο trailer.

"Κρατώντας στα χέρια του τα χαμένα υπολείμματα του μέλλοντος, ο Sam ξεκινά ένα ταξίδι για να επανενώσει τον κατεστραμμένο κόσμο βήμα προς βήμα. Ποιο είναι το μυστήριο που κρύβει το Death Stranding; Τι θα ανακαλύψει στην πορεία;"

Συγκεκριμένα για τον Troy Baker μαθαίνουμε ότι θα αναλάβει τον ρόλο του μυστηριώδους ανταγωνιστή του Norman Reedus. Φορά μια χρυσή μάσκα-νεκροκεφαλή και φαίνεται ότι έχει τη δύναμη να διαχειρίζεται τα πνεύματα που αλωνίζουν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Ακόμη, πάντως, δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4.

Advertisements