Deathloop: Τέλος η αποκλειστικότητα, έρχεται στις 20 Σεπτεμβρίου σε Xbox Series X/S

Μετά από έναν χρόνο αποκλειστικότητας σε PlayStation 5 και Windows PC, το εξαιρετικό Deathloop της Arkane παίρνει τον δρόμο του για τα Xbox Series X/S, καθώς θα προστεθεί στο πακέτο των υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass στις 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Η αποκλειστικότητα του παιχνιδιού για το PS5 τέθηκε υπό αμφισβήτηση μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Bethesda από τη Microsoft, αλλά ο επικεφαλής του τμήματος Xbox είχε ξεκαθαρίσει πως θα σεβαστούν όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες με τη Sony. Παράλληλα, όμως, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο τα μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda να είναι αποκλειστικά διαθέσιμα για Windows PC και Xbox.

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο Deathloop και το αναλύσαμε αρκετά στο αντίστοιχο review μας πέρυσι, αλλά θα υπενθυμίσουμε την βασική υπόθεση για όσους δεν είχαν καμία επαφή με το παιχνίδι μέχρι σήμερα.

Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο του Cole, ενός τύπου που ξυπνά σε μια παραλία της μυστηριώδους νήσου Blackreef χωρίς να έχει καμία επίγνωση πως και γιατί έχει βρεθεί εκεί. Πολύ σύντομα η φωνή της Julianna ακούγεται στον ασύρματο και τον προκαλεί να προσπαθήσει να φύγει από το νησί. Η προσπάθεια στέφεται με πλήρη αποτυχία και ο Cole ξυπνά και πάλι στην ίδια θέση, στην ίδια παραλία, μόνο που αυτή τη φορά αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ζει συνεχώς το ίδιο σενάριο χωρίς διέξοδο. Ουσιαστικά, ο Cole έχει παγιδευτεί σε μια χρονική λούπα που ξεκινά από την αρχή όταν τελειώνει η ημέρα ή όταν πεθαίνει ο ίδιος. Μοναδικός τρόπος για να καταφέρει να σπάσει τον κύκλο και να ξεφύγει οριστικά είναι να εξοντώσει τους 8 βασικούς αντιπάλους (Visionaries). Η αποστολή, όμως, δεν είναι καθόλου εύκολη μιας και έχει να αντιμετωπίσει πληθώρα μικρότερων αντιπάλων, αλλά και τη Julianna που συνεχώς τον προκαλεί και προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνει στο νησί.

Loading