Demon's Souls: Νέο gameplay video από το remake που έρχεται στην πρεμιέρα του PS5

Το remake του εφιαλτικά δύσκολου Demon’s Souls θα είναι διαθέσιμο στην πρεμιέρα του PlayStation 5 στις 12 Νοεμβρίου 2020 και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα νέο gameplay trailer που δημοσίευσε η Bluepoint.

Στο video θα δείτε τη μάχη με ένα τεράστιο αραχνοειδές τέρας στο Stonefang, μία από τις πέντε κύριες περιοχές του Demon’s Souls, και μετά την αρχική εισαγωγή στον standard τύπο μάχης παρατηρούμε ότι οι πιο μερακλήδες gamers θα μπορούν να αφαιρέσουν από τις μπάρες που υποδεικνύουν την διαθέσιμη ενέργεια από τους αντιπάλους. Στη συνέχεια υπάρχει και υλικό με αντίπαλο τον Flamelurker, που φαίνεται ακόμη πιο δύσκολος να αντιμετωπίσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουμε άπειρες φορές για να τα καταφέρουμε και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή…

Το Demon’s Souls είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2009 για το PS3, με τους gamers να αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός πολεμιστή στο βασίλειο της Boletaria, το οποίο έχει κατακλυστεί από δαίμονες. Στόχος τους είναι να εξολοθρεύσουν τους δαίμονες, με σκοπό να “καταπιούν” τις ψυχές τους για να γίνουν πιο ισχυροί και να αντιμετωπίσουν τον Old One. Στο remake υπάρχει νέα κάμερα, αλλά θα μπορείς να επιλέξεις την κλασική αν σε βολεύει περισσότερο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading