Desperados III: Διαθέσιμο από σήμερα, Season Pass και δωρεάν υλικό

Η μεγάλη ημέρα για την THQ Nordic, τη Mimimi Games και τους φίλους των real-time tactical games, καθώς κυκλοφόρησε το Desperados III για Windows PC, Xbox One, Nintendo Switch και PS4.

Το παιχνίδι λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές στα πρώτα reviews (σε λίγες ημέρες θα διαβάσετε και το δικό μας), υπόσχεται περισσότερες από 20 ώρες gameplay και μάλιστα μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα προστεθεί δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και υποστήριξη για Mac και Linux. Ακόμη, ανακοινώθηκε το Season Pass που θα φέρει έξτρα τρεις αποστολές αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι gamers αναλαμβάνουν μια συμμορία 5 χαρακτήρων, ο καθένας εκ των οποίων έχει μοναδικές ικανότητες που θα αποδειχθούν χρήσιμες και κρίσιμες για να βγει εις πέρας η κάθε αποστολή του παιχνιδιού. Απαιτείται καλή στρατηγική, σωστός συντονισμός και συγχρονισμός των κινήσεων κάθε χαρακτήρα, αλλά και προνοητικότητα διότι μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ότι όλα πάνε κάλα, παρόλα αυτά, κάποια από τις ενέργειες μπορεί να αποδειχθεί λάθος στην πορεία μιας αποστολής.

Το Desperados III αποτελεί prequel του πρώτου επεισοδίου Desperados: Wanted Dead or Alive που είχε κυκλοφορήσει πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Στο νέο παιχνίδι, ο John Cooper έχει στη συμμορία του την Kate (μια νύφη που το ‘σκασε), τον Doc McCoy (έναν μυστηριώδη εκτελεστή), τον Hector (ειδικός στις παγίδες) και την Isabelle (μια μυστηριώδη τύπισσα από τη Νέα Ορλεάνη. Η συμμορία των 5 θα περάσει μέσα από απομονωμένες πόλεις, βάλτους και ποτάμια για να εξιλεωθεί. Κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικές ικανότητες και απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες, άψογη στρατηγική και σχέδιο για να βγάλεις εις πέρας τις αποστολές.

Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε προτού προχωρήσετε στην αγορά του, μπορείτε να βρείτε το demo σε Steam και GOG.

Loading