Devil May Cry 5: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου [Video]

Η επίσημη ανακοίνωση του Devil May Cry 5 έγινε στην E3 2018 τον περασμένο Ιούνιο και τώρα η Capcom επιλέγει μια ακόμη μεγάλη έκθεση για τα video games, τη Gamescom 2018, για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, 10 χρόνια μετά το προηγούμενο επεισόδιο.

Το Devil May Cry 5 θα κυκλοφορήσει, λοιπόν, στις 8 Μαρτίου 2019 για Windows PC, Xbox One και PS4. Η ιστορία, πάντως, δεν θα ακολουθεί πιστά αυτή του προηγούμενου επεισοδίου. Οι playable χαρακτήρες θα είναι τρεις, ο Nero (πρωταγωνιστής στο DmC 4), ο Dante (πρωταγωνιστής σε όλα τα επεισόδια) και ένας νέος μαυροφορεμένος χαρακτήρας.

"Πέρασαν χρόνια από τα γεγονότα του Devil May Cry 4 και συνέβησαν πολλά. Ο νεαρός κυνηγός δαιμόνων Nero έχει χάσει το δαιμονικό χέρι Devil Bringer, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να δημιουργήσει τη δική του «μπίζνα». Για να ξεπεράσει την απώλεια του χεριού, ο Nero ζητά τη βοήθεια του Nico, έναν νέο χαρακτήρα στη σειρά, για να του κατασκευάσει ένα νέο πρόσθετο χέρι που θα του προσφέρει νέες ικανότητες και δυνάμεις"

Δείτε και το νέο gameplay trailer από τη Gamescom 2018:

Loading