Dexter: Όνομα αλλάζεις, συνήθειες όχι...

Ένας μήνας πέρασε από το τελευταίο teaser για τη νέα σεζόν του Dexter και το δίκτυο Showtime επιστρέφει με ένα καινούργιο clip που μας δείχνει τον πρωταγωνιστή στο νέο του περιβάλλον με…νέο όνομα! Ξεχάστε τον Dexter Morgan και υποδεχθείτε τον Jimmy (ή Jimbo) Lindsay.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο Miami, ο Dexter φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως σε πιο βόρεια μέρη και να ενσωματωθεί πλήρως στην τοπική κοινωνία, ανταλλάσσοντας χαιρετούρες με τους ανυποψίαστους κατοίκους. Ώσπου το μάτι του πέφτει σε κάτι αιχμηρό και γυαλιστερό στη βιτρίνα ενός καταστήματος…

Ο νέος «εχθρός» του Dexter θα είναι ο Clancy Brown, δήμαρχος της αγαπημένης πόλης, που κρύβεται όλα τα χρόνια ο κατά συρροή δολοφόνος Dexter, Iron Lake. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σειρά θα εκτυλίσσεται τόσο στην κωμόπολη, όσο και στη Νέα Υόρκη.

Στο cast της σειράς θα συμμετέχουν οι Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jamie Chung (Lovecraft Country), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Η νέα σεζόν του Dexter αναμένεται το φθινόπωρο του 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading