Diablo 2 Resurrected: Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster!

Οι φήμες των τελευταίων μηνών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα ξημερώματα, καθώς η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα το Diablo 2 Resurrected στο πλαίσιο της εκδήλωσης BlizzConline! Το remaster του θρυλικού (και κορυφαίου για την πλειοψηφία των gamers Diablo 2) θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

Όπως εξήγησε η Blizzard, το Diablo 2 Resurrected θα αποτελέσει πιστή αναβάθμιση του Diablo 2 με όλα τα γραφικά (φυσικά και τα cinematics) σε ανάλυση έως 4K και υποστήριξη ήχου 7.1 Dolby Surround. Οτιδήποτε άλλο θυμάστε από το παιχνίδι θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή θα έχουμε στη διάθεση μας 7 classes, το ίδιο σύστημα εξέλιξης, τον ίδιο τρόπο “ντυσίματος” με τα αντικείμενα που βρίσκουμε κλπ. Έχουν γίνει, ωστόσο, κάποιες μοντέρνες προσθήκες όπως το Shared Stash για να μοιράζεσαι αντικείμενα μεταξύ των χαρακτήρων με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία (αντί να δημιουργείς έναν χαρακτήρα - μουλάρι), αλλά και την αυτόματη συλλογή του χρυσού. Εννοείται ότι συμπεριλαμβάνεται το expansion Lords of Destruction.

Ό,τι πρέπει μέχρι να ετοιμαστεί το Diablo IV, για το οποίο είχαμε επίσης αποκαλυπτήρια της κλάσης Rogue, αλλά δύσκολα θα το δούμε πριν το 2022 (ίσως και αργότερα).

Τι να λέμε ρε παιδιά, Diablo 2! Προεγγραφές για την alpha build εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading