Diablo 2: Resurrected, από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα παίζεις δωρεάν στην open beta!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο απέκτησαν πρόσβαση στην early access του Diablo 2: Resurrected όσοι έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι, αλλά από σήμερα η Blizzard δίνει σε όλους τους φίλους της σειράς τη δυνατότητα να παίξουν τα πρώτα δύο Acts μέχρι και την προσεχή Δευτέρα!

Συγκεκριμένα, η οpen beta ξεκινά σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώνεται την ίδια ώρα τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021. Οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν 5 από τις 7 κλάσεις (Druid, Paladin, Amazon, Barbarian ή Sorceress), αλλά και να φτιάξουν ομάδες έως 8 παικτών για multiplayer ή μάχες PvP. Υποστηρίζεται cross-progression σε περίπτωση που ξεκινήσεις να παίζεις σε Windows PC και θέλεις να συνεχίσεις από το PlayStation ή το Xbox.

Να σημειωθεί ότι δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδο σας από την open beta στην τελική έκδοση του Diablo 2: Resurrected, οπότε δεν χρειάζεται να καείτε εντελώς το Σ-Κ (ξέρουμε είναι δύσκολο με το συγκεκριμένο game, απλά το αναφέρουμε). Όσοι ενδιαφέρεστε θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον launcher της Blizzard και να κατεβάσετε το παιχνίδι από το Battle.net.

Το Diablo 2: Resurrected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading