Diablo II: Resurrected, τα εκπληκτικά opening cinematics των Act 1 και Act 2

Ξεκινά αύριο η early access στο πολυαναμενόμενο Diablo 2: Resurrected και η Blizzard δημοσιεύει τα cinematics από τα Act 1 και Act 2 για να μας δώσει μια καλή γεύση της ανακαίνισης που έχει γίνει στο θρυλικό παιχνίδι. Προφανώς δεν χωρά συζήτηση ότι είναι βελτιωμένο σε σχέση με τα cinematics του 2000, αλλά δεν παύουν να μας εντυπωσιάζουν.

Το Diablo 2: Resurrected θα είναι διαθέσιμο από αύριο 13 Αυγούστου 2021 για όσους έχουν προπαραγγείλει το παιχνίδι και από 20 Αυγούστου 2021 θα ξεκινήσει η open beta έκδοση για όλους τους gamers σε όλες τις πλατφόρμες εκτός από το Nintendo Switch. Η επίσημη κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC και Nintendo Switch.

Εξάλλου, η Activision Blizzard προχώρησε σε νέες απολύσεις υψηλόβαθμων στελεχών λόγω των πρόσφατων αποκαλύψεων για φυλετικές διακρίσεις και παρενοχλήσεις, με τελευταίο ηχηρό όνομα αυτό του Luis Barriga, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος ο επικεφαλής για την ανάπτυξη του Diablo 4...

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading