Diablo 2: Resurrected, ανακοινώθηκε ημερομηνία early access και open beta

Η Blizzard ανακοίνωσε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο την ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo 2: Resurrected, το οποίο θα μας κάνει παρέα για όσο καιρό περιμένουμε το Diablo 4 (οκ, ίσως και περισσότερο…). Η κυκλοφορία ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, αλλά από την προσεχή Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα έχουν πρόσβαση στην early access έκδοση που θα “τρέξει” για όλο το Σαββατοκύριακο.

Η πρόσβαση στην early access έκδοση αφορά όσους προμηθευτούν είτε το Diablo 2: Resurrected είτε τη συλλογή Diablo Prime Evil Collection για Windows PC, PlayStation ή Xbox. Παρά το γεγονός ότι θα δούμε και έκδοση για το Nintendo Switch, οι φίλοι της Nintendo δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν, ούτε στην open beta που θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

Η open beta θα περιλαμβάνει τα πρώτα δύο Acts του Diablo 2: Resurrected χωρίς περιορισμό στο level up και με διαθέσιμες τις κλάσεις Paladin, Druid, Amazon, Barbarian και Sorceress. Υποστηρίζεται, επίσης, το online multiplayer mode και το PvP mode.

Να σημειωθεί ότι η πρόοδος από την early access μπορεί να μεταφερθεί στην open beta, αλλά μάλλον δύσκολα θα μπορείς να συνεχίσεις στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Το Diablo 2: Resurrected θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading