Diablo IV: Γνωρίστε την κλάση Rogue μέσα από ένα εντυπωσιακό video

Ήταν αναμενόμενο ότι η Blizzard δεν θα προχωρούσε σε ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας για το Diablo IV στο BlizzConline, μιας και πιθανότατα χρειάζεται τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα για να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορούσε να αφήσει το κοινό χωρίς κάτι καινούργιο για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο.

Η εταιρεία παρουσίασε την τέταρτη κλάση για το Diablo IV μετά τις Barbarian, Sorceress και Druid. Αυτή είναι η Rogue, η οποία μας συστήνεται μέσα από ένα (όπως πάντα) άκρως εντυπωσιακό video που ξεκινά ως cinematic και καταλήγει να μας δείξει μερικές στιγμές από το gameplay.

Υπενθυμίζουμε ότι η Blizzard ετοιμάζει το Diablo Immortal για mobile συσκευές, ενώ ανακοίνωσε επίσημα το Diablo 2 Resurrection που θα κυκλοφορήσει φέτος για Windows PC και παιχνιδοκονσόλες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading