Diablo 2: Resurrected, δείτε το ολοκληρωμένο cinematic video

Αφού ολοκλήρωσε τη δουλειά της με τα promo videos για κάθε μία από τις 7 διαθέσιμες κλάσεις, η Blizzard απογειώνει την προώθηση του Diablo 2: Resurrected με τη δημοσίευση του ολοκληρωμένου cinematic trailer.

Σε αντίθεση με αυτά που παρακολουθήσαμε πριν την έναρξη της open beta του παιχνιδιού τον περασμένο μήνα, το νέο trailer περιλαμβάνει σκηνές και από τα cinematics των Acts 3, 4 και 5, επομένως, θα δείτε τον Dark Wanderer να μεταμορφώνεται στον Diablo, τον Mephisto, τον Baal, αλλά και τον Tyrael αν εκστομίζει την τρομερή ατάκα “Fool! You have just ensured the doom of this world.” στον αφηγητή Marius.

Όσοι θυμάστε τα cinematics του original Diablo 2 θα διαπιστώσετε ότι η ανακαίνιση έχει γίνει πιστή στο πρωτότυπο υλικό. Το ίδιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό ισχύει και για το gameplay, ειδικά για όσους θα παίξουν σε Windows PCs, αλλά η έλευση και σε παιχνιδοκονσόλες ανάγκασε τη Blizzard να ενσωματώσει κάποια στοιχεία του Diablo III. Επίσης, δεν θα υπάρχει πραγματική υποστήριξη για ultra-wide οθόνες στο αρχικό λανσάρισμα, διότι “σπάζει” η λειτουργία του AI.

Το Diablo 2: Resurrected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC, PS4, PS5 και Nintendo Switch.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading