Diablo 2: Resurrected, το promo video για την κλάση Necromancer

Ώρα να γνωρίσουμε ή καλύτερα να ξαναθυμηθούμε την κλάση του Necromancer από το Diablo 2: Resurrected μέσα από το αντίστοιχο promo video που δημοσίευσε η Blizzard, και πλέον περιμένουμε το τελευταίο για τον Assassin προκειμένου να κλείσει αυτός ο κύκλος παρουσιάσεων.

Στο trailer που ακολουθεί θα δείτε τα skills Poison και Bone, αλλά και τις κατάρες του Νecromancer, ο οποίος βέβαια φημίζεται κυρίως για την ικανότητα του να σηκώνει “κατοικίδια” που τον βοηθούν στις μάχες. Ειδικά τα Golems γίνονται πανίσχυρα όσο τα αναβαθμίζεις ανεβαίνοντας levels, αλλά εξίσου πολύ χρήσιμες είναι οι στρατιές από σκελετούς (στους παλιούς υπολογιστές θυμάμαι ότι “κλάταρε” το σύστημα λόγω του συγκεκριμένου skill…). Στο τέλος βλέπουμε τον Necromancer και απέναντι στο μεγάλο boss του Act 2, τον Duriel.

Το Diablo 2: Resurrected κυκλοφορεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 για Windows PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading