Diablo 2 Resurrected: Φήμες για κυκλοφορία remastered έκδοσης μέσα στο 2020!


Σαφέστατα όλοι οι fans του Diablo περιμένουμε πως και πως το Diablo 4, αλλά δεν παύει να μας ξεσηκώνει οτιδήποτε έχει να κάνει με το κορυφαίο - για πολλούς gamers παγκοσμίως - επεισόδιο της σειράς: το Diablo II. Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι ετοιμάζεται μια remastered έκδοσή του!

Η πληροφορία προέρχεται από την ιστοσελίδα ActuGaming που επικαλείται πηγές “κοντά στη Blizzard”. Το παιχνίδι θα ονομάζεται Diablo 2 Resurrected και την ανάπτυξη του θα αναλάβει η Vicarious Visions που ασχολήθηκε στο παρελθόν με τη σειρά Transformers, το Skylanders, το Crash Bandicoot N’Sane Trilogy και το Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του, ισχυρίζονται πως θα το δούμε μέσα στο 2020 και για τις νέες παιχνιδοκονσόλες, επομένως, θα μπορούσε να αποτελέσει τίτλο πρεμιέρας για τα Xbox Series X και PS5.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση ή έστω ημι-επιβεβαίωση από τη Blizzard, θα κρατήσουμε μικρό καλάθι. Εάν, ωστόσο, αληθεύουν τα παραπάνω, τα αποκαλυπτήρια θα μπορούσαν να γίνουν στο BlizzCon 2020 με όποια μορφή και αν πραγματοποιηθεί λόγω του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν οι developers του Diablo είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας remastered έκδοσης διότι ο πηγαίος κώδικας και άλλα σημαντικά κομμάτια είχαν χαθεί πριν από αρκετά χρόνια. Κάτι παρόμοιο κυκλοφορούσε στον αέρα και για το original World of Warcraft, αλλά η Blizzard τα κατάφερε…

[via]

Loading